Kookgek stelt voor

STOOFPOTJES

STOOFPOTJES - KOOKGEK


Blanquette van kalkoen



Ingrediënten



Blanquette van kalkoen

    Ingrediënten
  • 1 kg stoofvlees kalkoen
  • 3 preien
  • 3 wortelen
  • 2 uien
  • het vlees van de kip
  • 3 c. eetlepels room
  • 2 c. maïzena

Bereiding

  • stoof de uien en kalkoen en gehakt, voeg de gesneden prei en wortelen in blokjes aan toe.
  • Bevochtig met kippenbouillon (gemaakt met 1/2 water en 1 bouillonblokje), zout en peper.
  • kook 35 minuten zachtjes op het vuur.
  • Op het laatste moment, meng de maïzena met een beetje bouillon, en voeg de room toe.
  • Giet over het vlees en de groenten toe en roer op laag vuur tot het een gebonden saus.
  • Serveer met rijst.

HOME