BISTRO - KOOKGEK
Bloemkoolmousse met garnalen
Ingrediënten
-
1/2 bloemkool
-
2 room
-
150 g grijze garnalen
-
1 el olijfolie
-
1 koffielepel sambuca (anijslikeur)
-
bieslook, peper, zout, nootmuskaat,
-
cayennepeper, dille
Bereiding
Bereiding voor 15 glaasjes
-
Kook de schoongemaakte bloemkool gaar, giet het kookvocht af en laat de bloemkool afkoelen.
-
Mix deze met een beetje room, kruiden en bieslook.
-
Roer tot een gladde massa.
-
Klop de rest van de room op en meng voorzichtig door de bloemkoolpuree.
-
Verdeel deze mousse in glaasjes en plaats in de koeling.
-
Meng de garnalen, olijfolie, sambuca en dille.
-
Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Verdeel de garnalen juist voor het opdienen over de bloemkoolmousse.
HOME
|