KOOKGEK
PROVENCAALSE LEVERPASTEI.
Provencaalse Leverpastei
Samenstelling :
3 kg Grove Boerenleverpastei
1 rode paprika (vers of uit blik)
1 groene paprika (vers of uit blik) 10 gr. vers gebakken uitjes
Bewerking
Ontdoe de rode en groene paprika's van alle zaadjes
en snijd ze in kleine stukjes.
Zorg ervoor dat de paprika's uit blik goed droog zijn,
zodat ze in de massa kleven.
Wentel ze eventueel even door een weinig bloem.
Vermeng de paprika's en de versgebakken uitjes onder het basisdeeg.
wrijf de vormen in met een teentje knoflook indien U een
lichte looksmaak wilt verkrijgen.
Vul de ingevette vormen met het pasteideeg en dek ze af
met een varkensnetje.
Bakken zoals de basis Leverpastei.
Garneer na de baktijd en afkoeling met stukjes rode en groene
paprika ene, een teentje knoflook.
Leg het geheel vast met aspicgelei
HOME