Kookgek stelt voor

Pasteien

KOOKGEK


PROVENCAALSE LEVERPASTEI.





Provencaalse Leverpastei

Samenstelling :

3 kg Grove Boerenleverpastei 1 rode paprika (vers of uit blik) 1 groene paprika (vers of uit blik) 10 gr. vers gebakken uitjes

Bewerking

Ontdoe de rode en groene paprika's van alle zaadjes en snijd ze in kleine stukjes. Zorg ervoor dat de paprika's uit blik goed droog zijn, zodat ze in de massa kleven. Wentel ze eventueel even door een weinig bloem. Vermeng de paprika's en de versgebakken uitjes onder het basisdeeg. wrijf de vormen in met een teentje knoflook indien U een lichte looksmaak wilt verkrijgen. Vul de ingevette vormen met het pasteideeg en dek ze af met een varkensnetje. Bakken zoals de basis Leverpastei. Garneer na de baktijd en afkoeling met stukjes rode en groene paprika ene, een teentje knoflook. Leg het geheel vast met aspicgelei

HOME